Magánszemélyeknek

Elakadtál valamivel a magánéletedben? Nehézkesen éred el a céljaidat? Nincsenek céljaid? Nem tudod hova vezet az utad? Nagyon sokan vannak hasonló helyzetben, vagy éppen tudják mit akarnak, de szakértő támogatásra van szükségük. Ilyen esetekben tudom ajánlani neked a life coachingot, amely egyfajta indirekt életvezetési tanácsadásnak is mondható.

Life coaching

Gyermeked pályaválasztás előtt áll? Vagy esetleg bizonytalan, vagy elhibázott pályaválasztás után van? Nem késő a helyes döntést meghozni! Saját tapasztalatból is tudom, hogy a rosszul meghozott pályaválasztási döntés bizonytalan és nem feltétlen sikeres életpályát éredményezhet. Ha gyermeked életének egyik, ha nem a legfontosabb döntését szeretnéd megfelelően megtámogatni, kérd szakértő segítségét! Sok pályaválasztási tanácsadó van, de én coachként a coaching módszereket alkalmazva érek el eredményt.

Pályaorientáció coaching alapokon

Időszakos lehetőség: Itt van 2017, mit fogadsz meg az új évben? (Majdnem) mindenki tesz újévi fogadalmat, de talán mondani sem kell, hogy ezen fogadalmak nagy része nem teljesül, semmivé lesz az idő múlásával. Aztán évről évre újra meg lesznek (?) fogadva és hasonló sorsra jutnak… Tegyél az ellen, hogy ez most is így legyen! Kérd szakértő segítségét. Időszakosan, január végéig kedvezményes díjon támogatom meg az új évre tett fogadalmak könnyebb teljesítését.

Újévi fogadalom megtartása

Keress fel!
Kapcsolat

© 2016 - rudolfdaniel.hu