NyitottKönyv – önfejlesztés irodalommal

Mi az a NyitottKönyv?

A NyitottKönyv önfejlesztő workshop, amelyen a résztvevők az alkalmak során egy bizonyos témában fejlesztik magukat, illetve készségeiket.

 

Miről szól a NyitottKönyv?

A NyitottKönyv foglalkozásait az különbözteti meg más fejlesztő tréningektől, hogy az irodalmat, a szövegeket hívja segítségül ahhoz, hogy magadról tanulj, fejleszd készségeidet, találd meg könnyebben a hangot más emberekkel és leld meg az utad. A részvételhez nem szükséges az irodalmi művek ismerete, és nem feltétel a különösebb irodalmi műveltség. Nem kell előre elolvasnod semmit, vagy kitalálnod, mire gondolt a költő. Te vagy a középpontban, a szövegek pedig segítőtársaid lesznek.

 

Hogy néz ki egy alkalom?

Az alkalom első felében a trénerek által hozott szövegekre felfűzött gyakorlatok, workshop jellegű foglalkozás keretén belül közelítjük az adott témánkat. A szöveg egyfajta iránytűt, vezérfonalat ad ahhoz, hogy a saját céljainkról gondolkodjunk, kiindulást jelent ahhoz, hogy kicsit kívülről, újfajta rálátással vizsgáljuk meg a céljainkhoz való viszonyunkat. Az alkalom második felében már konkrét formában, praktikus tanácsokkal, a csoportos coaching eszközeivel nyújtunk segítséget a célok kikristályosításához.

 

Kik tartják az alkalmakat?

Az alkalmakat ketten tartjuk testvéremmel, Rudolf Pankával, aki pedagógus-tréner és évek óta sikerrel vezeti a Booktion!-t, az általa létrehozott és kifejlesztett interkatív irodalmi programsorozatot.

 

Mikor és hol vannak az alkalmak?

Az alkalmakat rendszerint szombat délután, körülbel havi rendszerességgel tartjuk, a helyszín pedig a Budapest Pont (Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 18.) A konkrét alkalmakról mindig létrehozunk facebook eseményt, az informálódáshoz lájkold a NyitottKönyv facebook oldalát:

https://www.facebook.com/NyitottK%C3%B6nyv-%C3%B6nfejleszt%C3%A9s-irodalommal-263008247482207/

 

Mennyibe kerül a részvétel?

A részvételi díj 6.000 Ft/fő/alkalom, ebből szoktunk kedvezményt biztosítani, például a visszatérő részvevőknek 1.000 forint kedvezményt az újabb alkalmak díjából.

 

Kérdés, vagy kérés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

© 2016 - rudolfdaniel.hu