Pályaorientáció coaching alapokon – szülő vagyok

Gyermeke pályaválasztás előtt áll?

Általánosból középiskolába, vagy érettségi után a felsőoktatásba/munkahelyre megy a gyermeke? Esetleg az egyik felsőoktatási intézményből a másikba/munkahelyre megy? Mind olyan helyzetek, amelyek során a meghozott döntés alapvetően határozza meg gyermeke életét és jövőjét.

Mit fog tanulni, milyen területen szerez diplomát és hol tud elhelyezkedni. Ettől is függ, hogy mennyire lesz sikeres és boldog.

 

Szeretné támogatni a gyermekét?

Könnyű belátni, hogy ezek a döntések meghatározóak, de fiatalon nehéz jól dönteni, meghozni egy egész életre kiható döntést. Nem biztos benne, hogy gyermeke jól dönt(ött), vagy nem is döntött? Esetleg nem tud dönteni? Szeretné a döntését a lehető legjobban megtámogatni? Akkor olyan segítségre van szüksége, aki objektíven, részrehajlás nélkül, külső szemlélőként látja a helyzetet és még a téma szakértője is!

 

Kérje szakértő segítségemet!

Pályaorientációra specializálódott coachként ügyfeleimet és gyermekeiket ilyen döntések meghozatalában segítem és elérem velük közösen dolgozva, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen.

 

Miről van szó?

Az ilyen helyzetekre optimalizáltam speciális coaching csomagomat, amelyet nyújtva vállalom, hogy a konzultációs folyamat végére döntés születik a kérdésben. A döntést nem én fogom meghozni – hanem az Ön gyermeke – de én biztosítom azt, hogy ez a lehető legjobb döntés legyen! A három alkalmas konzultáció (ez szükség esetén bővíthető) ezen felül egy díjkedvezményt is tartalmaz a hagyományos coachingfolyamat árához képest.

 

Miben más ez, mint bármelyik pályaorientáció?

Coachként olyan technikákat alkalmazok, amelyeket a hagyományos pályaorientációs szakemberek nem. Kerülöm a tanácsadást, ellenben rendelkezem azokkal az eszközökkel, amelyekkel kihozom ügyfeleimből a legjobb saját megoldásaikat. Én „csak” katalizálom a bennük rejlő tudást és energiákat. Emellett rendelkezem a pályaorientációhoz kapcsolódó ismeretekkel, amelyekkel a hagyományos szakemberek is. Ez a komplex tudás segít engem abban, hogy a legjobb megoldást nyújtsam.

 

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Amikor felkeresnek engem, először egyeztetünk egy díjmentes találkozót, ahol a gyermekükkel közösen megbeszéljük a részleteket és megállapodunk a keretekben. Itt minden kérdést megválaszolok és adott esetben még vissza lehet lépni. Ez után indul a tényleges folyamat – de már csak kettesben a gyermekkel – és a 60 perces alkalmakon (illetve közöttük) zajlik a munka, a folyamat végére pedig a gyermeke meghozza a döntést.

A csomagért 26.900 forintot kérek, amely tartalmazza a három alkalom kedvezményes díját. (Ha ennyi idő alatt nem jutunk dűlőre, akkor bővítés esetén plusz kedvezményt adva a további alkalmakat 7.900 forintért vállalom.) Ha ez soknak tűnik, akkor gondoljon arra, hogy mennyi egy félév tandíja az egyetemen, vagy akár csak a lakhatás erre az időre. Ezekre feleslegesen költeni egy rossz döntés miatt sokkal több ablakon kidobott pénz is lehet.

 

Keressen fel bátran!

Kapcsolat

© 2016 - rudolfdaniel.hu