Pályaorientáció coaching alapokon

Pályaorientációról szülőknek: http://rudolfdaniel.hu/palyaorientacio-coaching-alapokon-szulo-vagyok/

 

Életpályádat meghatározó döntés előtt állsz?

Felvételi jelentkezés, iskolaváltás, munkahelyválasztás/váltás, vagy újra iskolapadba kerülés: mind olyan helyzetek, amelyek döntően meghatározzák életünket. Mit fogunk tanulni, mi lesz a munkánk, kiket ismerhetünk meg, hol élünk majd, mennyi lesz a fizetésünk és közvetve: mennyire leszünk boldogok.

 

Nem vagy biztos a döntésedben? Vagy nem tudsz dönteni?

Azt könnyű belátni, hogy ezek a döntések meghatározóak, de maga a döntés egyáltalán nem könnyű! Nem döntöttél, hogy hova jelentkezz? Nem tudsz dönteni? Nem vagy biztos abban, hogy jól döntesz? Nem tudod, hogy kilépj-e a jelenlegi helyzetedből? Egyáltalán – hogy mikor kell kilépni? Szükség lenne valakire, aki objektíven, részrehajlás nélkül, külső szemlélőként látja a helyzetet és még a téma szakértője is?

 

Kérd szakértő segítségemet!

Pályaorientációra specializálódott coachként ügyfeleimet ilyen döntések meghozatalában segítem és együtt elérjük, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen.

 

Miről van szó?

Az ilyen helyzetekre optimalizáltam speciális coaching csomagomat, amelyet nyújtva vállalom, hogy a konzultációs folyamat végére megszületik majd az a bizonyos döntés. A döntést nem én fogom meghozni, hanem te, de én biztosítom azt, hogy ez a lehető legjobb döntés legyen! A három alkalmas konzultáció (ez szükség esetén bővíthető) ezen felül egy díjkedvezményt is tartalmaz a hagyományos coachingfolyamat árához képest.

 

Miben más ez, mint bármelyik pályaorientáció?

Coachként olyan technikákat alkalmazok, amelyeket a hagyományos pályaorientációs szakemberek nem. Kerülöm a tanácsadást, mivel a te helyzetedet te ismered a legjobban és te fogod tudni mi a legjobb neked. Én „csak” abban segítek, hogy ez a felszínre kerüljön, katalizálom a benned rejlő tudást és energiákat. Emellett rendelkezem a pályaorientációhoz kapcsolódó ismeretekkel, amelyekkel a hagyományos szakemberek is. Ez a komplex tudás segít engem abban, hogy a legjobb megoldást nyújtsam neked.

 

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Felkeresel engem, először egyeztetünk egy díjmentes találkozót, ahol megbeszéljük a részleteket és megállapodunk a keretekben. Itt minden kérdést megválaszolok, és adott esetben még vissza lehet lépni. Ez után indul a tényleges folyamat és a 60 perces alkalmakon (illetve közöttük) zajlik a munka közösen együttműködve, a folyamat végére pedig megszületik a döntés.

A csomagért 26.900 forintot kérek, amely tartalmazza a három alkalom kedvezményes díját. (Ha ennyi idő alatt nem jutunk dűlőre, akkor bővítés esetén plusz kedvezményt adva a további alkalmakat 7.900 forintért vállalom.) Ha ez soknak tűnik, akkor gondolj arra, hogy mennyibe kerül akár csak egy elvesztegetett félév egy egyetemen, vagy mennyi lehet akár csak egy rossz állásban töltött hónap esetén a kiesett fizetés. Ezeket veszni hagyni sokkal több ablakon kidobott pénz is lehet.

 

Keress fel bátran!

Kapcsolat

© 2016 - rudolfdaniel.hu