Rólam

Bemutatkozás

Rudolf Dániel vagyok, coach, tréner, szervezetfejlesztő. Szakmai pályafutásom előtt is foglalkoztam emberekkel, több területtel megismerkedtem munkáim, tanulmányaim során. A coach – üzleti edző szakot az egyik legnívósabb hazai képzésen, a Budapesti Kommunikációs Főiskolán (ma Metropolitan Egyetem) végeztem. Évekkel ezelőtt kezdtem el foglalkozni business coachinggal, majd később ehhez life coaching, tréningek tartása és szervezetfejlesztés is társult. Ma szabadúszóként, de több szakmai szervezettel együttműködve dolgozom ezeken a területeken mind magán- és céges ügyfelekkel, mind a verseny- és civil szférában is.

 

Ahogy dolgozom…

Hiszem, hogy az emberben kódolva van a fejlődés és a jó, ezek megkeresésre elköteleződtem. Hitvallásom szerint a célt az engem felkérő határozza meg, de a célhoz elvezető úton több vagyok, mint egy útitárs. A fejlődésre determinált kompetenciák megtalálására, fejlesztésére garancia az, hogy könnyen megtalálom a közös hangot úgy a humán, mint a reál beállítottságú emberekkel.

Nem köteleződtem el egy módszertan kizárólagossága mellett, azt vallom, hogy minden módszernek megvan a maga helye és ideje, törekszem minél több megismerésére és – adekvát – alkalmazására. Magamat szakmai közösségek workshopjai, belső képzései mellett könyvek és egyéb anyagok megismerésével fejlesztem. Mindemellett magaménak vallom a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) alapelveit is.

 

Vízió, misszió (filozófia)

Olyan változásokért dolgozom, amelyek magasabb szintű működést eredményeznek. Személyes szinten, másokhoz való viszonyunkban és vállalati működések esetében szervezeti szinten is. Célom, hogy tudatosabb, (ön)reflektívebb, hatékonyabb működést érjek el, ezt – többek között – szemléletformálással, gondolkodásmód-fejlesztéssel érem el. Azért dolgozom, hogy az emberek önmagukhoz és másokhoz való viszonya pozitív irányba mozduljon és magasabb minőséget érjen el, ez járulékos haszonként jobb életminőséget jelentsen számukra, boldogabbak legyenek általa. A jövőben több boldogabb embert szeretnék látni!

© 2016 - rudolfdaniel.hu